Met deze opvallende opblaasbare ouwe lul steelt de jarige de show. De verjaardag gaat aan helemaal niemand voorbij wanneer je besluit om deze ouwe lul te huren.

Wil jij de jarige Abraham op een grappige en ludieke manier verrassen? Deze keer niet met een normale opblaasbare Abraham pop, maar met iets compleet anders. Deze opblaasbare ouwe lul is dan de ideale verrassing. Het klinkt een beetje plat, een oude lul, maar deze opblaas Ouwe Lul ziet er vrolijk en grappig uit. Deze opblaas lul staat vrolijk te lachen en heeft een fel gekleurd hoedje op wat wel heel erg op een condoom lijkt…

De ouwe lul wordt standaard geleverd met een bordje ‘ouwe lul’.
De pop is leverbaar met verschillende leeftijden. Je kunt de leeftijd zelf kiezen, het is uiteraard ook mogelijk dat je de pop zonder leeftijdsbordje besteld.

Ouwe Lul

Vanaf 45,00 per dag incl BTW.

Specificaties:

  • Afmetingen: 3 meter hoog
  • Transport: Geleverd in een sporttas inclusief opbouw instructies.
  • Benodigde stroom: 350 Watt

Borg

Wij vragen bij het ophalen om een borg van € 50,00. De borg krijgt u terug bij het inleveren. Wij verzoeken u vriendelijk de borg in contanten af te geven.

Bestellen

Geef de dag (of dagen) aan dat u het opblaasfiguur wenst. Als u het opblaasfiguur wenst op bijvoorbeeld alleen zaterdag, selecteer dan alleen deze betreffende zaterdag. Vervolgens geeft u bij de ophaaltijd het tijdstip dat u het opblaasfiguur komt ophalen de dag vóór uw geplaatste bestelling. In dit voorbeeld haalt u het opblaasfiguur dus vrijdagavond op. U kunt het opblaasfiguur terugbrengen de dag na uw geplaatste bestelling. In dit voorbeeld is dat dus zondagochtend.

U kunt de opblaasfiguren bij ons afhalen op adres H.P. van der Poellaan 14, 2375 XH Rijpwetering. Wilt u toch liever het opblaasfiguur laten bezorgen neem dan contact op.

Vast tarief:

€ 45,00 per dag (bedragen zijn inclusief BTW).
Elke extra dag voor maar € 5,00!

Kortingstarieven:

2 dagen huren: € 40,00 korting
3 dagen huren: € 80,00 korting
4 dagen huren: € 120,00 korting
5 dagen huren: € 160,00 korting
6 dagen huren: € 200,00 korting
7 dagen huren: € 240,00 korting

Dag van gebruik
Gebruiken tot en met

Leeftijd of jubileum

Ophaaltijd

Let op: U haalt het product de dag vóór uw geplaatste bestelling op.
U betaalt niet voor de ophaaldag.

Terugbrengtijd

Let op: U brengt het product de dag na uw geplaatste bestelling terug.
U betaalt niet voor de terugbrengdag.