Bezorging

Bezorgkosten

Bezorgkosten zijn afhankelijk van de locatie waar u onze springkussens wenst. Wij bezorgen doorgaans in de onderstaande regio’s:

Aalsmeer, Aarlanderveen, Abbenes, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Beinsdorp, Bennebroek, Benthuizen, Boskoop, Delft, Den Haag, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hillegom, Hoofddorp, Hoogmade, Kaag, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Kudelstaart, Langeraar, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Leimuiden, Lisse, Lisserbroek, Nieuwkoop, Nieuwveen, Nieuwe Wetering, Nieuw-Vennep, Nootdorp, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oud-Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijnsburg, Rijpwetering, Rijsenhout, Rijswijk, Roelofarendsveen, Sassenheim, Scheveningen, Schipluiden, Stompwijk, Ter-Aar, Valkenburg, Voorburg, Voorhout, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Weteringbrug, Woubrugge, Zoetermeer, Zoeterwoude-Rijndijk, Zoeterwoude-Dorp.

 

Staat uw regio er niet tussen? Niet getreurd, als u een springkussen in het winkelmandje doet kunt u de bezorgkosten eenvoudig bekijken of we bij u bezorgen en wat eventueel de kosten zijn. Onze springkussens bezorgen wij bij u thuis of op de gewenste bezorglocatie. Wij brengen in de ochtend op de dag van uw bestelling en komen op de laatste dag van uw bestelling in de avond het springkussen ophalen. U kunt het springkussen ook voor één dag reserveren, in dit geval ziet u ons deze dag dus in de ochtend en avond. Wilt u één dag reserveren? Selecteer in de kalender dezelfde datum voor bezorg- en retourdatum.

Voor bezorging buiten onze regio, neem contact met ons op.

Opblaasfiguren

 

Opblaasfiguren kunt u bij ons ophalen de dag vóór uw geplaatste bestelling en retourneert u de dag na uw geplaatste bestelling.

Voorbeeld:
Als u het opblaasfiguur wenst op bijvoorbeeld alleen zaterdag, selecteer dan alleen deze betreffende zaterdag in de kalender. Vervolgens geeft u bij de ophaaltijd het tijdstip dat u het opblaasfiguur komt ophalen de dag vóór uw geplaatste bestelling. In dit voorbeeld haalt u het opblaasfiguur dus vrijdagavond op. U kunt het opblaasfiguur terugbrengen de dag na uw geplaatste bestelling. In dit voorbeeld is dat dus zondagochtend.

Wilt u dus één dag reserveren? Selecteer in de kalender dezelfde datum voor ‘Dag van gebruik’ en ‘Gebruiken tot en met’. Wenst u dat wij een opblaasfiguur komen brengen en halen? Laat het ons even weten.

Schroom niet om contact op te nemen.

NEEM CONTACT OP